Čišćenje prostorija

Usluge čišćenja i redovnog održavanja higijene poslovnih prostora. Brzina, iskustvo, adekvatna tehnička osposobljenost u kombinaciji sa kvalitetnim timom mladih stručnih ljudi sa pažnjom usmerenom na detalje.

Usluge održavanja prostora:

- Tekuće održavanja poslovnih prostorija
- Generalno čišćenje
- Dubinsko pranje mekih podnih obloga
- Mašinsko pranje i voskiranje tvrdih podova

Sve ove usluge mogu se pružati:

- Jednokratno
- Nedeljno
- Mesečno
- Kvartalno
- Godišnje


Za tačno definisanje cena potrebno je napraviti uvid objekta. Cena se oblikuje s obzirom na specifičnost posla, veličinu prostora i učestalost čišćenja. U konačnu cenu naših usluga uključeni su svi troškovi materijala i sredstava. Pored navedenih, u mogućnosti smo da u zavisnosti od Vasih želja i budžeta pružimo i čitav niz drugih usluga čišćenja i održavanja te u skladu sa njima naš paket usluga u potpunosti podredimo Vašim potrebama.

 

Koristimo proizvode koji su bezbedni za Vas, naše osoblje i okolinu. Spremni smo Vam ponuditi različite programe čišćenja koji će uštedeti Vaš novac i vreme. Angažovanjem stalno zaposlenog tima za poslove čišćenja i korišćenjem profesionalnih sredstava i mehanizacije za rad u mogućnosti smo da pružimo kvalitetnu uslugu čišćenja Vašeg poslovnog prostora.

 

Za sve informacije možete nas kontaktirati na email adresu: ciscenje-prostorija@.rs

Sa nama je lakše.