Deca su naše neprocenjivo bogatstvo koje ne možemo ostaviti na čuvanje bilo kome!

Mi Vam nudimo bezbrižnost u svakom trenutku koji ne možete iz nekog opravdanog razloga provesti sa vašim detetom.

 

Svaku potrebu naših najmlađih, sagledale smo sa aspekta veoma brižnih i veoma zahtevnih majki. Kako i same znamo koliko je danas veoma teško pronaći agenciju kojoj možete ukazati poverenje i koliko je teško da pronađete nekoga ko razume važnost vaše privatnosti, iz tog razloga stvorile smo takav servis usluga koji vam može u mnogo čemu pomoći.

 

Pored visokog kvaliteta odabira dadilja, koje će vam biti na raspolaganju 24 sata u prilici smo da vam ponudimo i neke druge usluge, uz koje ćete i sami primetiti koliko će vam biti olakšana razdvojenost od vašeg detet.

 

Usluge koje nudimo su prilagođene potrebama svih roditelja, pa ćete, sasvim sigurno pronaći opciju (opcije) koja najviše odgovara Vama, Vašoj porodici, i naravno Vašem detetu ili deci.

 

Možete nam se obratiti ukoliko imate tek rođenu bebu, ukoliko želite da se dadilja kreativno bavi Vašim detetom,da ga edukuje, pomogne u školskim obavezama.

Sve što želimo jeste da Vašoj porodici pružimo usluge vrhunskog kvaliteta, prilagođene upravo željama i potrebama svakog roditelja. Na nas možete računati 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, čak i praznicima.

 

Za sve informacije možete nas kontaktirati na email adresu: bebisiterke@.rs

Sa nama je lakše.